MyCircle App

MyCircle met Disney

Verbind. Ontdek. Geniet.

Ontmoet MyCircle, een gepersonaliseerd dashboard voor elk gezinslid. Met MyCircle heeft u ook toegang tot Disney videos, blogs, GIFs, emojis, muziek, games, personages en nog veel meer! Verkrijg de MyCirlce app vandaag.

Download in de App Store

MyCircle Kaarten

Uw eigen dashboard.

Elk gezinslid heeft zijn of haar eigen Circle instellingen, dus zouden ze ook hun eigen dashboard moeten hebben! Hun persoonlijke dashboard bevat een overzicht van waar ze hun tijd online aan hebben besteed, een countdown voor hun BedTijd, en wat hun TijdsLimieten zijn.

MyCircle Dashboard

Veel verschillende content voor elke leeftijd!

Circle biedt een breed scala van Disney entertainment via MyCircle, met links, artikelen, foto's, emojis, video's en nog veel meer. En nog beter, de inhoud die u ervaart is samengesteld door echte mensen.

MyCircle Card Types

Videos

Blijf op de hoogte met de coolste video's. MyCircle levert leuke video clips, trailers voor de komende films en zelfs sommige van uw favoriete Disney-momenten uit het verleden.

MyCircle Videos

Blogs

Oh My Disney, Disney Insider, Disney Syle en nog veel meer! De lijst is eindeloos. Krijg top artikelen in real-time direct naar u verzonden van Disneys beste blogs.

MyCircle Blog

Games

Game on, allemaal binnen MyCircle. Met tientallen spelletjes te spelen in uw feed, scoort MyCircle groot met tal van mogelijkheden voor u en uw gezin.

MyCircle Games

Sociaal

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt op MyCircles social feed. U krijgt coole onderwerpen, gebeurtenissen, afbeeldingen en gesprekken direct op uw MyCircle pagina.

MyCircle Social

Notificaties

Ontvang notificaties wanneer u onderweg bent met de MyCircle app... bijvoorbeeld als u een TijdsLimiet heeft bereikt of als uw apparaat op Pauze is gezet.

MyCircle BedTime

BedTijd

MyCircle maakt het duidelijk wanneer het plezier van de dag voorbij is en het tijd is om de lichten uit de doen met een BedTijd herinnering.

MyCircle BedTime

Filter

Wanneer een van uw kinderen is gefilterd, worden zij met een herinnering doorgeleid naar de MyCircle pagina.

MyCircle Filter

Pauze

MyCircle geeft een heads-up wanneer iemand is gepauzeerd zodat ze van schermtijd naar een andere soort tijdsbesteding kunnen gaan (:

MyCircle Pause

Tijd Limieten

MyCircle laat u zelfs weten wanneer u een tijdslimiet heeft bereikt. Als de social media tijd op is, of wanneer ze hun Netflix tijd hebben bereikt, worden ze doorgeleid worden naar MyCircle.

MyCircle Time Limits

Eindeloos Scrollen

Net wanneer u dacht dat er niet meer kon zijn, MyCircle laat u eindeloos doorscrollen om meer en meer te ontdekken!

More MyCircle Cards
MyCircle App

Ontdek gave content, bekijk uw dashboard, en blijf op de hoogte door notificaties met de MyCircle app.

Download in de App Store