Veelgestelde Vragen

Algemeen

Vertraagt Circle mijn Wi-Fi?

Circle maakt een draadloze verbinding met uw Wi-Fi en mag geen merkbare vertraging bij normaal gebruik veroorzaken. Sommige "power" gebruikers, zoals degenen die online games spelen die meer netwerkcapaciteit nodig hebben, kunnen de Ethernet-kabel die meegeleverd wordt in de doos, gebruiken om Circle rechtstreeks aan te sluiten op hun Wi-Fi-router om zodoende de prestaties van hun netwerk te behouden.

Moet ik enige instellingen aanpassen op de apparaten die via Wi-Fi geconnect zijn?

Omdat Circle direct aan jouw Wi-Fi router is verbonden, is het in staat elk apparaat automatisch te beheren via het netwerk. Hierbij zijn er geen extra aanpassingen nodig.

Heeft Circle een abonnement?

Circle schaft u eenmalig aan. Er zijn verder geen additionele kosten voor het gebruik van Circle.

Met welke apparaten werkt Circle thuis?

Circle is in staat om met alle apparaten die aangesloten zijn op het draadloze thuisnetwerk samen te werken. Of het nu een iOS, Android, Microsoft, een slim thuis apparaat is, voor Circle is dit geen probleem. Om Circle te installeren heeft u minimaal een iOS 8 (of hoger) of een Android apparaat met Jelly Bean (of hoger) nodig.

Voor welke leeftijden is Circle ontworpen?

Mensen van alle leeftijden vinden iets in de mogelijkheden van Circle, of het nu gaat over tijdmanagement, inzichten, noem het maar op. Echter, Circle is voornamelijk ontwikkeld als een opvoedkundig hulpmiddel voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar.Bestellen

Hoeveel kost een Circle?

Circle kost €119. Verder worden er geen extra kosten berekent voor het thuisgebruik van Circle.

Waar bestel ik een Circle?

U ziet een ‘koop nu’ knop aan de bovenkant van deze website. Klik op deze knop waarna u op een bestelpagina komt, waar u uw Circle kunt bestellen.

Wat krijg ik precies als ik een Circle koop?

Wanneer u een Circle koopt, dan ontvangt u het apparaat Circle, een voedingskabel en een internetkabel voor het behoud van de netwerkprestaties.

Als toevoeging, elk gezinslid heeft binnen zijn eigen profiel toegang tot MyCircle, hun eigen persoonlijke Circle dashboard en content feed. Op deze plek kan een gebruiker de belangrijkste Circle instellingen bekijken, net zoals leeftijdsgeschikte content van onze partners bij Disney.Verzenden

Is Circle ook te bestellen wanneer ik in het buitenland woon?

Ja dit is mogelijk.Hardware

Is Circle een Wi-Fi router?

Circle koppelt met uw bestaande Wi-Fi router, om op die manier eenvoudig en op een intuïtieve wijze uw thuisnetwerk te beheren. Het is zelf geen router.

Kunnen mijn kinderen Circle uitschakelen?

Het is mogelijk om Circle uit te schakelen maar wij hebben het ontworpen met initiatiefrijke kinderen in het achterhoofd.Software

Is het noodzakelijk om software te installeren op elk apparaat in huis?

Circle koppelt direct met je Wi-Fi router. Hierdoor is er geen extra software nodig om apparaten door Circle te laten beheren. De enige verplichte download is een iOS of Android app welke u nodig heeft voor het instellen en beheren van Circle in uw huis.Retourneren & Garantie

Wat is uw retourbeleid?

Wij willen er zeker van zijn dat elke Circle een handige toevoeging is aan het huis. Mocht het gebeuren dat u per ongeluk een defecte Circle heeft gekocht, willen wij u helpen zo spoedig mogelijk een nieuwe, goed functionerende Circle te ontvangen. Neem contact op met support@meetcircle.nl om een nieuwe Circle te krijgen.

Is er een garantie?

Circle biedt een (1) jaar beperkte fabrieksgarantie.Samenwerking

Ik ben een detailhandelaar of distributeur en geïnteresseerd in Circle. Wat zijn de volgende stappen?

Wij zouden het zeer op prijs stellen hierover met u in gesprek te gaan. Stuur ons een kort overzicht met wat u in gedachten heeft naar support@meetcircle.nl.Meer vragen?

Heeft u nog steeds vragen?

Stuur ze naar support@meetcircle.nl.


Koop een Circle vandaag. Slechts €119. Waar wacht je nog op (:

Koop €119

Buy Now

Circle Go

Beheer overal mobiele apparaten met Circle Go™.

Leer meer