Circle Go

Circle Go™

Uw gezins mobiele apparaten, nu beheerd op alle netwerken.

Circle Go™

Ontworpen voor kinderen onderweg.

Ooit gewild dat u uw kinds apparaat kon beheren waar het ook heen ging? Circle Go maakt het mogelijk. Circle Go haalt alle instellingen van uw kinds apparaten thuis op, en neemt ze mee naar 4G LTE en elk ander WiFi netwerk waarmee ze verbinden.

Hoe het werkt

Go Platforms Go Platforms

Alles gedekt, nu overal.

Apps zijn het nieuwe internet en deze beheren wanneer uw kinderen niet thuis zijn is een must voor ouders. Filters en Tijdslimieten gelden overal, zelfs voor apps zoals Snapchat, Instagram en Youtube.

Tienerleven, afleidingsvrij.

Aan huiswerk toekomen in het digitale tijdperk is geen makkelijke opgave. Zou het niet geweldig zijn als uw kinds smartphone niet even een pauze kon nemen? Pauze en BedTijd werkt op 4G LTE met Circle Go, om zekerheid te hebben dat uw kinderen ook een pauze krijgen.

Een compleet beeld.

Hoe brengen kinderen tijd op hun telefoons door? Serieus, hoe doen ze dat?! Tot op de dag van vandaag is dat een gok van elke ouder. Met Inzichten kunt u zien hoe ze deze tijd doorbrengen thuis, op school, bij een vriend thuis en overal elders.

Go Insights Go Insights

Mobiel is een manier van leven.

Het wordt steeds normaler dat uw kind niet meer één apparaat meeneemt, maar een paar. Circle Go ondersteunt alle iOS apparaten, of het nu een iPhone, iPod of iPad is. Ook is er ondersteuning voor alle Android apparaten.

Bekijk Ondersteunde apparaten

Slim en eenvoudig.

Raad eens? Niet nodig om extra te moeten instellen voor uw kinds Circle Go apparaat, de Circle Home app heeft dat al geregeld. Eén profiel voor Circle en Circle Go.

Installatiehulp

Go Circle Home Go Circle Home
Circle Go™

Abonneer vandaag

€9.95/maandelijks tot wel 10 apparaten.

Abonneer